Hvordan går det i en goodie-gavepose til festens afslutning?

Vi forbereder os ofte meget, inden vi holder en fest for vores børn, såsom at købe ind til festpynt, festmad og tænke på festspil.Men det er ofte nemt at overse forberedelserne efter festen.Forestil dig, hvis dit barn modtog en unik festtaske efter festen, ville det så ikke være gladere?Dette vil ikke kun gøre barnet mere imponeret over festen, men også give barnet en mere komplet festoplevelse.At udtrykke vores velkomst og kærlighed til børnene til festen i denne gavepose vil ikke kun gøre børnene glade, men også få os til at føle os glade for dem.Men generelt, hvad er bedre at putte i en gavepose, her giver vi dig nogle ideer, så du kan bruge mindre og sørge for en passende gavepose.
Den første er at forberede en sjov festtaske, du kan bruge forskellige materialer såsom papirposer, stofposer.Farverne er så klare som muligt, og du kan vælge den rigtige farve alt efter festens tema.
Så er der hovedpersonen i tasken.Vi er opdelt i hovedgaver og smågaver, hver pose kan vælge at sætte en hovedgave med festrelaterede smågaver.Hovedgaver er opdelt i drenge og piger.Smågaver kan vælges, så de passer til festen, så næste parti kan også bruges.

Vigtigste gaver
FESTGUNDER FOR DRENGE
Køretøjer, fly og andet transportlegetøj.
Bolde legetøj.
Mini magnetisk dartskive med dart
Byggesten
Blød kuglepistol
bue og pil sæt
Pen boble sjov
Flyvende skiveskyder
...
FESTGUNDER FOR PIGER
Kosmetik sæt
Sæt til frisørtilbehør
Dekorationssæt
Barbie dukke gaveæske
DIY selvinstalleret villa
DIY smykkeperler
DIY farve smykkesæt
Armbånd
...

Små gaver
FESTINDSTILLINGER
Blinkende legetøj
blinkende briller
blinkende glødepinde
blinkende armbånd
Magisk trick pædagogisk legetøj
fingerbøl & forvirrende perler
farver vision Box og Magic Linking ringe
klassisk tryllesæt
...

Der er også mange fester med ferietemaer, du kan også henvise til vores hjemmeside. Hvis du føler dig passende, kan du kontakte os når som helst. Håber du får en god fest.


Indlægstid: Aug-04-2022